Πολιτική απορρήτου

Ενημέρωση Υποκειμένου Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σύμφωνα με τον Ν. 2472/1997 και την υπ΄ αριθμ. 1/1999 Κανονιστική Πράξη της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα: Η εταιρεία με την επωνυμία "ΟΤΟ ΠΡΟΦΙΤ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ M.IKE" και τον διακριτικό τίτλο "AUTO PROFIT Μ.ΙΚΕ" με έδρα τον Δήμο Καλλιθέας, οδός Λ. Συγγρού αρ. 294, Τ.Κ. 17673 και Αριθμό Γ.Ε.ΜΗ: 125789001000, καλούμενη εφεξής χάριν συντομίας «Υπεύθυνος Επεξεργασίας», σας ενημερώνει («Υποκείμενα») ότι τα προσωπικά σας δεδομένα ως και όλες οι πληροφορίες που λαμβάνονται στα πλαίσια της χρήσης του παρόντος δικτυακού τόπου θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας, για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα, από την ίδια ή / και τρίτους, κατ’ εντολή και για λογαριασμό της, με σκοπό τη διεξαγωγή ερευνών ικανοποίησης πελατών και την αποστολή ενημερωτικών και διαφημιστικών φυλλαδίων, για λόγους στατιστικούς, απευθείας διαφήμισης, προώθησης και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών και προϊόντων, μέσω ηλεκτρονικής επικοινωνίας, τηλεφώνου, ταχυδρομείου, μέσων κοινωνικής δικτύωσης κλπ. Δια της παρούσης παρέχετε την συγκατάθεσή σας στον Υπεύθυνο Επεξεργασίας όπως χρησιμοποιηθούν για τους προαναφερθέντες σκοπούς τα εν λόγω δεδομένα από τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας, τις συνδεδεμένες επιχειρήσεις αυτού, τον Εισαγωγέα RENAULT και DACIA και την κατασκευάστρια εταιρεία RENAULT s.a.s. καθώς από τις συνεργαζόμενες με τους ανωτέρω εταιρείες, όπως εταιρείες οδικής βοήθειας και ερευνών αγοράς. Ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας δεν θα διαθέσει προς πώληση ή άλλως διαβιβάσει ή δημοσιοποιήσει προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους, εκτός από τους ως άνω αναφερόμενους, χωρίς τη συγκατάθεσή σας, με εξαίρεση την εφαρμογή σχετικών νομικών υπαγορεύσεων και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές. Αποδέκτες των δεδομένων 1. Για όλα τα δεδομένα: η εταιρεία με την επωνυμία "ΟΤΟ ΠΡΟΦΙΤ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ M.IKE" και τον διακριτικό τίτλο "AUTO PROFIT Μ.ΙΚΕ". 2. Για τα δεδομένα που δικαιούται ή υποχρεούται ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας να ανακοινώνει, βάσει νόμου ή δικαστικής απόφασης: οι δημόσιες υπηρεσίες, δικαστικές αρχές ή τρίτοι. Για την άσκηση των δικαιωμάτων σας που απορρέουν από τα άρθρα 11, 12 και 13 του Ν.2472/1997 (ως ισχύει) - δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης και αντίρρησης - θα πρέπει να απευθύνεστε γραπτώς στο fax: 210 9578938 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με ταχυδρομική επιστολή στη διεύθυνση: οδός Λ. Συγγρού αρ 294, Τ.Κ.17673 (τηλ. 210 9578933-4).

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να υπογραμμιστεί ότι ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας λαμβάνει πολύ σοβαρά το θέμα της προστασίας των προσωπικών δεδομένων και της εμπιστευτικότητας και σέβεται τις προσωπικές πληροφορίες κάθε ατόμου που επισκέπτεται αυτή την ιστοσελίδα (site) ή απαντά στις διαδραστικές διαφημίσεις που περιέχονται τόσο σε αυτήν όσο και σε άλλα μέσα επικοινωνίας, συμμορφούμενος με τις ισχύουσες εθνικές και ευρωπαϊκές διατάξεις για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Εξουσιοδοτημένος Διανομέας Renault-Dacia

ΜΟΝΤΕΛΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  • Λ. Συγγρού 294 176 73, Καλλιθέα, ΑΤΤΙΚΗ
  • Τηλ.: 210-9578933
  • Τηλ.: 210-9578934
  • Τηλ.: 210-9532005
  • Fax: 210-9578938
  • Email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή: 09.00-20.30
Σάββατο: 10.00-14.30

© Auto Profit M.IKE

Design and development by WEBINTELLIGENCE.